perjantai 18. marraskuuta 2022

Itsearviointi Back Nea

 

Luulin tietäväni jo paljon sosiaalisen median markkinoinnista, mutta tämä kurssi opetti siitä minulle ihan uudesta näkökulmasta. Olin yllättynyt siitä, kuinka monta uutta asiaa opin ja millaisia vinkkejä sain. Esimerkiksi GDPR ja tekijänoikeusasiat olivat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä omaa työtäni ajatellen, joka oli älyttömän hyvä juttu!

Olen aina pitänyt somea hyvänä työkaluna ja on ollut hienoa seurata yhä useampien yritysten käyttävän sitä toiminnan kehittämiseen. Näin ollen asenteeni ei ole muuttunut sitä kohtaan ainakaan negatiiviseen suuntaa. Lähdin kurssille avoimin mielin, enkä ollut asettanut kovinkaan isoja tavoitteita. Jostain syystä kurssin viimeisen tehtävän teko venyi, vaikka muun kurssin sain tehtyä oman aikatauluni puitteissa.

Lopputehtävä, jossa hyödynsin somekanavia tapahtuman markkinoinnissa oli melko todenperäinen. Teen markkinointia vastaavanlaiselle yritykselle ja tehtävä antoi hyvää pohjaa sen realistista toteuttamista varten. Harvoin tulee mietittyä tapahtuman suunnittelua ns. "ongelmanratkaisuna", mutta se olikin loppupeleissä oiva lähestymistapa markkinoinnin suunnittelua varten!

Kaiken kaikkiaan kurssi oli silmiä avaava ja opinhan jotain uuttakin. Jatkossa haluan oppia ehdottomasti lisää GDPR:stä ja tekijänoikeuksiin liittyvistä asioista, jotta osaan välttää niitä omassa työssäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti